Programació amb Minecraft

És una plataforma educativa que pots aprendre bones nocions de disseny gràfic i programació. En aquest taller aprendrem a construir cases, ponts, vaixells, illes flotants i muntanyes russes. A més treballarem per dominar les possibilitats que ofereix el redstone. Des de la mineria bàsica i els circuits lògics, fins a la mecànica més avançada.

El redstone resulta un element molt important en Minecraft mentre que constitueix una de les principals formes d'energia dins del joc. El comportament de l'energia redstone és similar al de l'energia elèctrica i, encara que l'analogia no és ni molt menys total, són molts els casos en els quals circuits elèctrics poden representar-se per una espècie de model equivalent en forma de circuit de redstone. Un circuit de redstone és una estructura que serveix per activar o controlar mecanismes.

Els mecanismes que podem controlar amb aquests circuits van des dels més simples (com unes portes automàtiques o uns interruptors per a la llum) fins als més complexos (com a ascensors, cultius, granges automàtiques…). A més, crearem els nostres propis servidors per poder jugar partides privades amb amics.

 

Inscriu-te!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón