LEGO® Mindstorm per a docents

El robot més avançat de LEGO®  que permet als estudiants construir, programar i provar les seves solucions basades a la tecnologia robòtica de vida real.  Aquesta versió conté un petit però potent ordinador que fa possible el control de servomotores i captar informació de sensors,.


Continguts del curs:
• Part d'iniciació a la popular plataforma de robòtica educativa LEGO Mindstorms EV3.
• Part d'especialització pràctica en robòtica educativa amb  LEGO®  Mindstorms EV3, en el qual es treballarà la dinàmica de projectes i desafiaments.
• Part amb el qual aprofundir en l'ús coordinat de sensors, actuadors, memòria i comunicacions entre robots amb  LEGO®  Mindstorms EV3.


Som partners de RO-BOTICA, distribuïdor oficial de LEGO® Education i centre reconegut per impartir formació de formadors segons el programa oficial LEGO® Education ACADEMY. 
Aquest programa ha estat especialment dissenyat per a docents, formadors, monitors i educadors en general que desitgen aplicar la robòtica educativa a les seves classes, en activitats extraescolars i en qualsevol àmbit propici per a l'educació.

 

Gràcies als nostres programes de formació, els educadors, mestres i professors coneixeran les metodologies i sistemes d'aprenentatge de LEGO® Education Academy. Tot això els possibilitarà optimitzar la gestió de l'aula i la planificació del pla d'estudis adaptades a les seves necessitats específiques de docència i de cada alumne.
El programa de LEGO® Education Academy s'emmarca en la formació en robòtica educativa i STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) de LEGO® Education per a la seva gamma de productes. El curs inclou:
• caixa-kit recursos oficial LEGO® Education per a cada alumne 
• certificat de participació al programa LEGO® Education Academy.

 

Dia: 19 de gener 

Hora: 9.00 a 13.00

Preu: 110€

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón