Senibot

El nostre programa Senibot és per a estudiants de 1r a 4t d'ESO que estiguen interessats a dissenyar i programar robots usant LLEC Mindstorms Education NTX i la nova versió EV3.

 

   Els objectius d'aprenentatge inclouen:

  • Programar diverses tasques complexes usant la interfície LabView
  • Dissenyar màquines i robots simples i complexos, incloent projectes com el Robot Educador, Subidor d'Escales, i Ordinador de Colors entre altres.
  • Col·laborar de manera efectiva en equip per a optimitzar el seu robot per a participar en concursos amistosos, carreres i reptes, incloent Lluita Lliure SumoBot, Atrapa la Bandera i Tornejos de Justa.

 

És este curs de Robòtica apropiat per al meu fill?

 

   Este curs és ideal per a xiquets dels cursos de 1r a 4t d'eso

Els estudiants col·laboren amb els altres membres de l'equip per a crear robots que van des dels més simples als més sofisticats mentres que descobrixen els bàsics de l'enginyeria. A més, introduïm als estudiants a principis STEM que els preparen per al seu futur amb les ciències, informàtica, enginyeria i matemàtiques.

 

   Una exposició primerenca a assignatures STEM com a robòtica, encara que siga d'una manera molt bàsica, comporta a un augment en la comprensió i interés a mesura que els estudiants creixen.

 

   Comencem a construir! 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón