Freshbot

 Com ja hem dit, és molt important que els xiquets i xiquetes comencen a submergir-se en la robòtica des de xicotets. Però, com fer-ho sense que parega avorrit?

En el programa Freshbot de Robótica Castellón, apliquem un nou mètode d'ensenyança amb Blue-Bot.

 

 Amb Blue-Bot els xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys treballen els conceptes bàsics de programació i seguretat per mitjà d'un entorn lúdic, sense haver d'escriure línies de codi.

Els permet reforçar de forma activa els conceptes que han donat en classe, per exemple, les lletres, figures geomètriques, els colors, els números, vocabulari d'anglés, alhora que aprenen les bases de la programació. A més aniran adquirint nocions de seguretat en la xarxa.

El nostre objectiu és desenvolupar la creativitat, l'orientació visual, la planificació i el treball en equip.

 

Blue-Bot és un innovador robot Bluetooth que pot controlar-se usant una tablet o un PC/Mac des del que pots crear un programa en la pantalla, enviar-ho de manera remota i veure com el Blue-Bot realitza el que has programat davant dels teus propis ulls! Amb la seua coberta transparent, els xiquets poden veure el que hi ha dins del Blue-Bot i comprendre per a què servix cada component com per exemple, on es guarda l'energia?

 

Amb l'aplicació, Blue-Bot pot fer girs de 45 graus junt amb els girs tradicionals de 90 graus, la qual cosa significa que els xiquets poden programar a Blue-Bot per a dibuixar diverses formes. L'app té una manera d'exploració que els permet explorar les meravelles de la programació mentres que el mode reptes presenta puzles que els xiquets hauran de resoldre.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón