Formació

Benvinguts a la Acadèmia de Formació LEGO Education 

de Robotica Castellon

 

L'acadèmia de formació de Robótica Castellón tenen lloc un Dissabte al mes en les nostres instal·lacions perquè professors, monitors i pares puguen experimentar un entrenament amb LEGO diferent cada mes. El dia està ple d'activitats usant el kit del mes corresponent.

Treballem amb LEGO EV3, l'últim programari de robòtica de LEGO, i LEGO WeDo per als més menuts. Els interessats s'ajunten per a aprendre a inspirar, involucrar i emocionar els seus estudiants i fills perquè la seua passió per l'aprenentatge augmente.

 

Descripció:

 

EV3 és el producte més nou de la línia Lego Mindstorms.

Este taller vos proporcionarà una visió en conjunt de la programació, permetent que els participants comencen i aprenguen a fer que un robot es moga. Este programa està dissenyat per a principiants amb EV3.

 

Lego WeDo

Lego WeDo és un programa de robòtica bàsic dissenyat per a estudiants de 3 a 12 anys. Suposa dissenys de construcció i programació que són fàcils de manipular i que ajuden als xiquets a aprendre matemàtiques i conceptes de ciència bàsics. Si els teus estudiants o fills tenen pensat usar NXT/EV3 és una gran manera d'introduir-los a la programació.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón