Información sobre cursos

Per a menors de 3-5 anys

Per a menors de 6-8 anys

Per a menors de 9-12 anys

De 1r a 4t d'ESO

Hi ha un nou tipus d'activitat extraescolar, una que entretindrà els teus fills, estimularà la seua curiositat i els ensenyarà com funciona el món. Durant el passat anys, uns quants col·legis han adoptat esta manera única d'introduir als xiquets a la ciència.

 

Fito Sales, el CEO de Robótica Castellón, afirma que "en la ciència, és important cridar l'atenció dels xiquets mentre són menuts".

"No molts xiquets estan exposats a gent treballant en la ciència i enginyeria, i esta pot parèixer intimidant quan arriben a cursos superiors. Si desenvolupen un interès quan són joves, si pensen que la ciència és interessant i divertida, tindran moltes més opcions més endavant".

 

 

Com ensenyem robòtica als xiquets cada setmana?

 

En cada classe extraescolar de Robótica Castellón, el teu fill i un company treballaran junts per a muntar un robot nou usant peces de LEGO®, deixant que la seua creativitat i imaginació fluïsquen lliures. Al seua vegada, aprenen conceptes de ciència i tecnologia, com per exemple, com funcionen les corrioles, palanques i motors.

 

A mesura que els robots dels xiquets prenen forma, experimenten amb WeDoTM, el programari guardonat de LEGO® Education. Els xiquets descobreixen com aplicar conceptes de programació informàtica per a fer que el seu robot es moga.

 

Al final de cada classe de robòtica, el teu fill gaudeix d'una activitat de tancament per a reforçar les habilitats STEM (acrònim per les disciplines acadèmiques de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) que ha aprés en classe. Segur que t'ho conte de camí a casa!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón