Qui Som?

El nostre equip de professionals està composat de gent  amant de les noves tecnologies i amb ganes d'ensenyar a tot aquell que comparteixca les mateixes inquietuds

Fito Sales

CEO

Es un amant de las noves tecnologies. Animador Juvenil i monitor amb formació oficial de LEGO EDUCATION. Ell és un clar exemple de que no importe la formació prèvia que tinga un alumne per a poder progressar amb èxit en aquesta disciplina, sempre i quan les ganes superen els reptes que se'ns posen per davant.

M Carmen Medina

Mestra

Enamorada del món de l'educació i de les noves tecnologies. Li encanta treballar amb xiquets i xiquetes, i des que va provar el món de la robòtica, li apassiona descobrir les seues funcionalitats en l'educació. Aprendre és el seu lema de vida.

Marc Feliu

IInformàtic

Amant de la informàtica, gerent d'una empresa d'informàtica a Benicarló i monitor de classes extraescolars de Robòtica. Cada dia sorpren els alumnes en continguts originals i trucs per programar i contruint robots

Patricia Lozano

Mestra

Des-de que va descobrir el món de la robòtica, va començar a investigar sobre aquest tema i com es pot aplicar a l’educació. 
També pensa que amb la robòtica, els xiquets i xiquetes poden investigar i descobrir com funcionen els robots, i a la vegada, poden desenvolupar la seua imaginació a l’hora de fer nous projectes.

Marta Morralla

Tècnic en Animació Socio-cultural

Marta és Técnic en Animació Socio Cultural i amant de les noves tecnologies. Treballa com a monitora de Robótica LEGO EDUCATION WeDo . Li agrada la creativitat i provar nous dissenys de Robots, Marta és una Crack!

Ana Pozo

Monitora

És una jove monitora que li agraden els reptes, no para de programar fins a aconseguir resultats excel·lents o haver-hi complit els seus reptes. Imparteix classes de Robòtica i d'altres disciplines

Raquel Guerra

Mestra

Raquel és Mestra d’educació Infantil i Primària, a més de Monitora de Temps Lliure Infantil i Juvenil. Imparteix classes extraescolars de Robòtica Lego Education WeDo. La seua passió és ensenyar, ja que pensa que els alumnes són el futur i, per això, proporciona reptes a l’alumnat amb la finalitat de desenvolupar totes les seues habilitats mitjançant innovadores tècniques d’aprenentatge molt motivadores

Clara Garcia

Mestra

Clara està estudiant el grau de Mestre d’Educació Infantil alhora que imparteix classes de Robòtica. Li encanta aplicar les noves tecnologies a l’educació i pensa que aquesta és una bona manera de motivar els xiquets en el seu treball. Amb la construcció de robots aprendran i es divertiran!

Isabel Nebot

Tècnic en Animació
Socio-Cultural

Isabel Nebot

Tècnic en Animació Socio-Cultural

És de Tècnic en Animació Socio-Cultural, i actualment estic fent Magisteri d'Educació Primària en La Universitat Jaume I de Castelló.
Li agraden molt les noves tecnologies. Isabel és motivadora i els xiquets poden adquirir coneixements dia a dia i gaudir d'ella.

M Carmen Medina

Mestra

Mónica López

Mestra d'infantil iTècnic d'Atenció Sociosanitària

Li encanta ensenyar als xiquets i xiquetes a la vegada que ella aprèn d'ells. Ella pensa que les noves tecnologies són el futur d'aquesta societat i mitjançant les classes extraescolars de Robòtica Lego Education WeDo fomentem aquesta competència importantíssima, de la mateixa manera que els xiquets aprenen a treballar en grup, cooperar i sobretot a ser cada vegada més creatius.

Neus Segarra

Mestra 

Neus, mestra d'educació infantil i monitora d'oci i temps lliure.

Li apasiona el nou món de la robotica i encara que porta poc de temps ensenyat-la, pensa que es una manera d'aprendre nous coneixements o reforçar altres amb una metodologia motivant e innovadora. Creu que les noves tecnologies son el futur i per tant cal aprendreles i saber dominarles, ja que es una ferramenta imprescindible per poder desenvoluparse en la societat actual.

Bea Vizcarro

Tècnica en Educació Infantil

Tècnica en educació infantil i futura mestra en educació primària. Li encanta treballar en xiquets i aprendre cada dia amb ells. Amant de les noves tecnologies i els recursos que ofereixen. Pensa que la robòtica és un bon mètode per aprendre de una forma dinàmica i motivadora, a més de innovadora. Te interès diari per aprendre i adquirir nous coneixements en aquest àmbit i poder transmitir-ho als alumnes.

Begoña Valls

Tècnica en educació infantil i integració social

A Begoña li encanta descobrir la imaginació que poden desenrotllar des de tan menuts els menors. La robòtica els ajudar a ser mes creatius, a treballar en equip i a descobrir el ampli mon de la tecnologia. És una extraescolar on s'aprèn molt mentre es diverteixen, tant els xiquets com la monitora.

Jordi Cervera

Mestre de primària

Jordi gaudeix amb les noves tecnologies. Li encanta la Robòtica i l'Scratch. La seua filosofia és que l'alumnat vaja aprenent dia a dia de manera autònoma i compartint allò que han après amb els companys, sempre amb l'ajuda del mestre que actua com a guia. Fomentar el treball en grup, cooperar i aprendre a aprendre són els objectius de les seues classes

Pablo Cano

Graduat en CAFD y técnic superior d'animació i esport

Pablo, a mes de gaudir ensenyant en l'ambit esportiu, li encanten les noves tecnologies on intenta que els infants mostren les seues millors qualitats mitjançant un sistema d'aprenentatje de descobriment guiat, causant que s'utilitze lenginy i l'intelecte amb resultats intrinsecs mes satisfactoris.

Anna Ferreres

Tècnica en educació primària

Desde menuda esta interesada en les noves tecnologies, per aquesta raó sempre esta aprenent coses noves sobre aquest tema. Li encantaria poder ensenyar els seus coneixement de una forma divertida i motivadora per als menors.
 

Roser Cerdà

Mestra en Educació Infantil

Persona sociable y con soluciones a los problemas. Sólida experiencia tanto Roser, mestra en Educació Infantil amb experiències a l'estranger. A més a més, monitora d'animació sociocultural. Té com a objectiu el desenvolupament cognitiu i preoperacional dels xiquets i xiquetes per mitjà de l'ús de la robòtica amb la finalitat què coneguen una ferramenta per mitjà del qual es produïsca un aprenentatge significatiu per a ells..

Amanda Rodríguez

Tècnica en Educació Infantl

Amanda es tècnica i futura mestra en Educació Infantil. La seua passió es treballar en xiquets i descobrir diverses formes de motivar-los, per aquest motiu creu que la robótica es un  bon métode innovador amb el que pensa que els xiquets aprendran moltes coses com treballar en equip, ser creatius, fomentar el pensament critic i sobre tot es divertiran moltíssim.

Marina Micó

Mestra d'educació infantil

M’apansionen els menors i disfrute moltíssim quan treballe amb ells.

La ròbotica és una bona manera d’aprendre d’una forma diferent. La motivació és molt important a l’hora de dur a terme l’aprenentatge i tot depén de les dinàmiques que es duen a terme.

Estic il•lusionada amb aquets nou repte i desitge tant que els alumnes aprenguen de mi com jo d’ells.

 

     Som partners de: 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón