Qui Som?

El nostre equip de docents està composat de gent  amant de les noves tecnologies i amb ganes d'ensenyar a tot aquell que comparteixca les mateixes inquietuds

Fito Sales

CEO

Es un amant de las noves tecnologies. Animador Juvenil i monitor amb formació oficial de LEGO EDUCATION. Ell és un clar exemple de que no importe la formació prèvia que tinga un alumne per a poder progressar amb èxit en aquesta disciplina, sempre i quan les ganes superen els reptes que se'ns posen per davant.

Aroa Bort

Mestra

Estudiant de Grau de Mestra d’Educació Primària i monitora de Temps Lliure Infantil i Juvenil. Admira aprendre cada dia amb les noves tecnologies i poder transmetre tots els seus coneixements a l’alumnat a la vegada que aquests li ensenyen a ella. Sempre diu que el millor aprenentatge és aquell que és divertit i motivant.

Marc Feliu

Informàtic

Amant de la informàtica, gerent d'una empresa d'informàtica a Benicarló i monitor de classes extraescolars de Robòtica. Cada dia sorpren els alumnes en continguts originals i trucs per programar i contruint robots

Melani Aguilar

Tècnica en Educació Sociocultural

Tècnica en sociocultural i estudiant del Grau d'educació social
Gaudeix veient com a partir de les eines de la robòtica els infants aprenen, i aprendre al costat d'ells. El que més li agrada de la robòtica és que aprenen a treballar amb grup i la creativitat que es posa a cada projecte al mateix temps que s'ho passen bé.

Marta Morralla

Tècnica en Animació Socio-cultural

Marta és Tècnica en Animació Socio Cultural i amant de les noves tecnologies. Treballa com a monitora de Robótica LEGO EDUCATION WeDo . Li agrada la creativitat i provar nous dissenys de Robots, Marta és una Crack!

Ana Pozo

Monitora

És una jove monitora que li agraden els reptes, no para de programar fins a aconseguir resultats excel·lents o haver-hi complit els seus reptes. Imparteix classes de Robòtica i d'altres disciplines

Raquel Guerra

Mestra

Raquel és Mestra d’educació Infantil i Primària, a més de Monitora de Temps Lliure Infantil i Juvenil. Imparteix classes extraescolars de Robòtica Lego Education WeDo. La seua passió és ensenyar, ja que pensa que els alumnes són el futur i, per això, proporciona reptes a l’alumnat amb la finalitat de desenvolupar totes les seues habilitats mitjançant innovadores tècniques d’aprenentatge molt motivadores

Clara Garcia

Mestra

Clara està estudiant el grau de Mestre d’Educació Infantil alhora que imparteix classes de Robòtica. Li encanta aplicar les noves tecnologies a l’educació i pensa que aquesta és una bona manera de motivar els xiquets en el seu treball. Amb la construcció de robots aprendran i es divertiran!

Tamara Adell

Cursant el grau de Primària

Tamara Adell
Estudiant del grau de Mestra d’Educació Primària a l’Universitat Jaume I de Castelló i amant de les noves tecnologies. Pensa que l’aprenentatge es pot dur a terme de moltes maneres, però tothom qui ha après junt a les TIC ha obtingut un aprenentatge més significatiu. Eixa és la seua clau!

Marina García

Filóloga Anglesa y Tècnica en ASI

Marina García

Filóloga Anglesa y Tècnica en Administració de Sistemes Informàtics.

Li encanta ensenyar als xiquets i xiquetes a la vegada que ella aprèn d'ells. Marina creu que la fusió del món de la tecnologia i els idiomes és una manera molt interessant perquè l'estudiantat puga desenvolupar dues habilitats punteres en els currículums educatius del moment.

Lledó García

Mestra 

Tècnic en educació infantil.

Li encanta poder ajudar, tractar i estar amb els nens, sap que els nens són el futur i amb esforç i dedicació treballa per a guiar-los.
Li agrada la robòtica i pensa que junts i amb l'ajuda de tots podem aconseguir que les noves tecnologies estiguen a l'abast de tots. I que puguen gaudir de la robòtica com ella fa amb els seus alumnes i alumnes.

Bea Vizcarro

Tècnica en Educació Infantil

Tècnica en educació infantil i futura mestra en educació primària. Li encanta treballar en xiquets i aprendre cada dia amb ells. Amant de les noves tecnologies i els recursos que ofereixen. Pensa que la robòtica és un bon mètode per aprendre de una forma dinàmica i motivadora, a més de innovadora. Te interès diari per aprendre i adquirir nous coneixements en aquest àmbit i poder transmitir-ho als alumnes.

Begoña Valls

Tècnica en educació infantil i integració social

A Begoña li encanta descobrir la imaginació que poden desenrotllar des de tan menuts els menors. La robòtica els ajudar a ser mes creatius, a treballar en equip i a descobrir el ampli mon de la tecnologia. És una extraescolar on s'aprèn molt mentre es diverteixen, tant els xiquets com la monitora.

Jordi Cervera

Mestre de primària

Jordi gaudeix amb les noves tecnologies. Li encanta la Robòtica i l'Scratch. La seua filosofia és que l'alumnat vaja aprenent dia a dia de manera autònoma i compartint allò que han après amb els companys, sempre amb l'ajuda del mestre que actua com a guia. Fomentar el treball en grup, cooperar i aprendre a aprendre són els objectius de les seues classes

Pablo Cano

Graduat en CAFD y técnic superior d'animació i esport

Pablo, a mes de gaudir ensenyant en l'ambit esportiu, li encanten les noves tecnologies on intenta que els infants mostren les seues millors qualitats mitjançant un sistema d'aprenentatje de descobriment guiat, causant que s'utilitze lenginy i l'intelecte amb resultats intrinsecs mes satisfactoris.

Anna Ferreres

Tècnica en educació primària

Desde menuda esta interesada en les noves tecnologies, per aquesta raó sempre esta aprenent coses noves sobre aquest tema. Li encantaria poder ensenyar els seus coneixement de una forma divertida i motivadora per als menors.
 

Roser Cerdà

Mestra en Educació Infantil

Persona sociable y con soluciones a los problemas. Sólida experiencia tanto Roser, mestra en Educació Infantil amb experiències a l'estranger. A més a més, monitora d'animació sociocultural. Té com a objectiu el desenvolupament cognitiu i preoperacional dels xiquets i xiquetes per mitjà de l'ús de la robòtica amb la finalitat què coneguen una ferramenta per mitjà del qual es produïsca un aprenentatge significatiu per a ells..

Amanda Rodríguez

Tècnica en Educació Infantl

Amanda es tècnica i futura mestra en Educació Infantil. La seua passió es treballar en xiquets i descobrir diverses formes de motivar-los, per aquest motiu creu que la robótica es un  bon métode innovador amb el que pensa que els xiquets aprendran moltes coses com treballar en equip, ser creatius, fomentar el pensament critic i sobre tot es divertiran moltíssim.

Gema Casanova

Mestra d'educació infantil

Gema Casanova
Mestra en educació infantil. 
L'apassiona la docència. Pensa que les noves tecnologies són el futur en l'educació. I a través de la Robòtica els nens i nenes desenvolupen múltiples capacitats d'una manera motivadora.
 

 

     Som partners de: 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón