Centres on impartim Robòtica

Somos partners de:

A més de les classes extraescolars a escoles impartim classes de manera permanent a Castelló Robòtica Didàctica del Passeig Ribalta, 10, a Vinaròs Robòtica Vinaròs al carrer Angel Giner Rivera, 2; a Peníscola C/ Villanueva de Avignon 63, pròximament e Benicarló.

També oferim classes extraescolars a 72 col·legis de la província de Castelló i sud de Tarragona.

La popularitat de la robòtica educativa en escoles de tot el món creix cada curs. A Robòtica Castellón comptem amb un programa dedicat especialment a cada grup d'edats, de manera que els xiquets i xiquetes no se sentiran perduts i podran millorar les seues habilitats STEM (de l'acrònim anglés de les assignatures de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) mentre es diverteixen.

Si vols assistir a classes extraescolars de Robòtica en algun dels nostres centres permanent o que ens desplacem a la teua escola contacta amb nosaltres per correu electrònic info@roboticacastellon.com o al telèfon 625 505 625.
* Recordeu que als nostres centres no atenem personalment, però podeu cridar per demanar una reunió informativa.

obrim les inscripcions curs 2018/2019

S'inicia un nou curs a les Acadèmies de Ciència i Tecnologia de Robòtica de Castelló a Vinaròs i Castelló de la Plana.
Nous reptes i projectes esperen a aquells que vulguen submergir-se en el món de la robòtica i la programació educativa i desenvolupar les seues habilitats STEM mentre es diverteixen.

Aquest anys projectes innovadors amb impressió 3D, realitat virtual, construcció de drons, etc.

A les nostres acadèmies, tenim diferents programes que s'adapten a les edats i a les necessitats dels participants, en horaris que es compaginen perfectament amb l'horari escolar.

Fes click al centre que vol assitir.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tel i WhatsApp 625 505 625 info@roboticacastellón.com © Robótica Castellón